fbpx
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://gardenaresidence.ro 300 4000
vanzari@gardenaresidence.ro Tel: 0725.27.33.62

Proiecte finalizate

PROIECT VANDUT IN TOTALITATE

Ansamblul GARDENA RESIDENCE este un proiect nou pe piata imobiliara, construit pe o suprafata de 4.976mp, situat la 15 minute de Piata Unirii, in orasul Magurele. Arhitectura moderna, compartimentarea ingenioasa, suprafetele generoase, numeroasele spatii verzi si de relaxare dar si preturile accesibile, fac din GARDENA RESIDENCE unul dintre cele mai atractive ansambluri rezidentiale din zona de sud.
GARDENA RESIDENCE a fost conceput special pentru a oferi locuitorilor sai spatii generoase de relaxare. Astfel rezidentii beneficiaza de un foisor din lemn cu gratar din caramida si locuri de luat masa, loc de joaca pentru copii.

Locatarii ansamblului GARDENA RESIDENCE se pot bucura de liniste si relaxare si intimitate chiar in cadrul complexului. Amplasarea pe Soseaua Atomistilor, langa drumuri asfaltate si infrastructura completa, la 5 minute de Cora Alexandriei sau linia de tramvai 32, ii confera ansamblului o pozitionare excelenta.
Accesul la mijloacele de transport in comun este imediat, statia RATB a liniilor 427,453 si 455 sau maxi taxi se afla chiar in fata complexului. Centura orașului se află în imediata apropiere și poate fi utilizată pentru a accesa diferite zone ale Capitalei.

GARSONIERA VANDUT

APARTAMENT 2 CAMERE VANDUT

APARTAMENT 3 CAMERE VANDUT

Abonare newsletter

Daca doriti abonarea la newsletterul nostru, o puteti face adaugand adresa dumneavoastra de email in campul alaturat.
Va multumim!


Gardena Residence
PROGRAMATI VIZIONARE