fbpx
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://gardenaresidence.ro 300 4000
vanzari@gardenaresidence.ro Tel: 0725.27.33.62

Parteneri

Partenerii nostri ne pun la dispozitie sistemele de ferestre pentru ansamblul de locuinte Gardena Residence, reusind astfel sa oferim clientilor nostri o izolare termica excelenta si eficienta energetica maxima. Produsele VELUX sunt realizate doar din materiale cu performante deosebite care îmbunătăţesc gradul de izolare şi etanşeitate a locuintei.

Am aflat in Lindab un partener deosebit care participa alaturi de noi pentru crearea acoperisurilor cladirilor din elemente speciale si de calitate superioara. Aducem astfel o plus-valoare constructiei si interiorului sau protejand in acelasi timp si mediul inconjurator.

Prin parteneriatul nostru cu Romstal incercam sa va oferim solutii calitative, elegante si durabile in timp pentru baile si bucatariile locuintelor. Amenajate cu elemente cu design atractiv, spatiile interioare devin placute si transforma casa intr-un adevarat camin!

Locuintele din ansamblul Gardena Residence sunt beneficiare a sistemelor de izolatie ROCKWOOL oferind astfel garantia unui camin confortabil, sigur si primitor si totodata, facilitand consumul redus de energie si o izolare fonica ridicata. Grija pentru calitatea produselor a fost intotdeauna primordiala!

Toti clientii GARDENA RESIDENCE beneficiaza de o reducere de 10% la produsele din magazinul Mobexpert Militari, la prezentarea contractului de rezervare sau al celui de vanzare-cumparare
Untitled-1

Este cel mai mare producator de blocuri ceramice din lume si cel mai mare producator din Europa de caramizi pentru fatada si tigle ceramice. Wienerberger ne ofera produse cu performante termice exceptionale si caracteristici speciale care ofera un plus de siguranta zidariei in caz de seism.

Cu un nivel inalt de profesionalism, echipa Repara Acasa este pregatita sa iti rezolve problemele. Indiferent ca vrei sa gasesti un instalator, un electrician sau un om ce iti renoveaza casa, la www.reparaacasa.ro gasesti profesionisti dedicati!

 

Ansamblul GARDENA RESIDENCE, de pe strada Atomiştilor nr. 140, a fost auditat din punct de vedere energetic de către Like Consulting şi a rezultat că se încadrează în Clasa Energetica A, avand Nota Energetica 100, ceea ce înseamnă că întregul ansamblu este eficient din punct de vedere energetic.
siglalikeconsulting

Idea Casa pune la dispozitie clientilor sai zeci de cataloage cu produse de lux, de o calitate garantata Made in Italy, printre care: obiecte sanitare, gresie si faianta, cazi si cabine de dus, baterii si accesorii, mobilier de baie.
Pentru clientii GARDENA RESIDENCE care doresc achizitionarea de produse din showroom-ul Idea Casa se ofera un card cadou cu o reducere de 5% la gresie si faianta, 10% la obiectele sanitare si 15% la baterii si accesorii.
Untitled-1

Partenerii nostri de la AVBS Credit ii ajuta pe toti cei interesati de achizitionarea unui apartament in GARDENA RESIDENCE sa obtina consultanta financiara GRATUITA in realizarea unui dosar de Credit Ipotecar sau Prima Casa.

Untitled-1

Rezidentii ansamblurilor Gardena Residence beneficiaza de transport gratuit la orice comanda de pe site. Puteti beneficia de aceasta reducere numai daca adresa de livrare corespunde cu unul dintre ansamblurile Gardena Residence.

e-dama - magazin online
Gardena Residence
PROGRAMATI VIZIONARE