Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri,  GARDENA RESIDENCE colaboreaza cu echipa AVBS Credit pentru ca toti cei care doresc obtinerea unui credit, sa aiba parte de cea mai buna consiliere.

Demn de menţionat este faptul că toate serviciile financiare oferite de AVBS sunt GRATUITE pentru clienţi. Costurile aferente consilierii, întocmirii dosarului de creditare şi cooptării băncii finanţatoare sunt acoperite exclusiv de băncile care au finanţat creditul. În cazul unei creditări, clientul beneficiază de un credit care presupune aceleaşi costuri că şi în cazul în care acesta s-ar fi adresat direct băncii. Serviciile de creditare oferite de AVBS sunt remunerate de banca finanţatoare în momentul în care dosarul trimis spre finanţare este aprobat.

Brokerii de credite AV Broker Solutions asista şi consiliază clienţii pe tot parcursul obţinerii unui credit bancar, reprezentând interesele acestora în relaţie cu banca.

Avantajul de a apela la un broker bancar este acela că brokerul cunoaşte cel mai bine oferta băncilor şi care sunt condiţiile de finanţare pentru fiecare caz în parte. Astfel încât, clientul nu mai este nevoit să meargă singur de la o banca la altă, cu riscul ca dosarul să-i fie respins, în încercarea de a găsi finanţatorul potrivit.