Cu un nivel inalt de profesionalism, echipa Repara Acasa este pregatita sa iti rezolve problemele. Indiferent ca vrei sa gasesti un instalator, un electrician sau un om ce iti renoveaza casa, la www.reparaacasa.ro gasesti profesionisti dedicati!

 

Ansamblul GARDENA RESIDENCE, de pe strada Atomiştilor nr. 140,  a fost auditat din punct de vedere energetic de către Like Consulting şi a rezultat că se încadrează în Clasa Energetica A, avand Nota Energetica 100, ceea ce înseamnă că întregul ansamblu este eficient din punct de vedere energetic.
siglalikeconsulting

Idea Casa pune la dispozitie clientilor sai zeci de cataloage cu produse de lux, de o calitate garantata Made in Italy, printre care: obiecte sanitare, gresie si faianta, cazi si cabine de dus, baterii si accesorii, mobilier de baie.
Pentru clientii GARDENA RESIDENCE care doresc achizitionarea de produse din showroom-ul Idea Casa se ofera un card cadou cu o reducere de 5% la gresie si faianta, 10% la obiectele sanitare si 15% la baterii si accesorii.
Untitled-1

Partenerii nostri de la AVBS Credit ii ajuta pe toti cei interesati de achizitionarea unui apartament in GARDENA RESIDENCE sa obtina consultanta financiara GRATUITA in realizarea unui dosar de Credit Ipotecar sau Prima Casa.

Untitled-1


Toti clientii GARDENA RESIDENCE beneficiaza de o reducere de 10% la produsele din magazinul Mobexpert Militari, la prezentarea contractului de rezervare sau al celui de vanzare-cumparare
Untitled-1