In Ansamblul GARDENA RESIDENCE – Livezii se vor construi 14 blocuri cu un regim de inaltime p+2+m, a cate 11 apartamente fiecare.
Am inceput in luna Februarie constructia primului bloc, avand fundatie hidroizolata si construit pe cadre de beton B350, caramida Porotherm 25cm la peretii exteriori si 12 cm la peretii interiori si termosistem cu grosime de 10cm. Pereti sunt tencuiti si gletuiti fara gips carton si fiecare apartament va avea centra termica Imergas.
Exista 4 tipuri de apartamente de 2 camere, un tip de apartament de 3 camere si un studio. La mansarda se afla un apartament de 2 camere cu o terasa de 31mp si un studio cu o terasa de 47mp.
Distributia tipurilor de apartamente pe fiecare bloc este urmatoarea: Apartamente de 3 camere – 2 unitati; Apartamente de 2 camere – 8 unitati; Studio – 1 unitate.

 

2 CAMERE

Avem 4 tipuri de apartamente de 2 camere cu suprafete cuprinse intre 49mp utili si 91mp utili, regasiti mai jos detalii despre fiecare tip de apartament in parte.

tip a1APARTAMENT TIP A1

tip a2

APARTAMENT TIP A2

tipa3

APARTAMENT TIP A3

APARTAMENT TIP A5

 

3 CAMERE

Apartamentul cu 3 camere are o suprafata utila de 76mp, doua balcoane si o bucatarie separata de living de 9mp. Exista doar 2 apartamente de 3 camere in fiecare bloc.

 

tipa4

APARTAMENT 3 CAMERE TIP A4

 

STUDIO
 Studioul se afla la mansarda, are o suprafata utila de 43mp plus o terasa de 47mp. Exista doar un singur studio in fiecare bloc.

 

studioSTUDIO

studio2

INTERIOR STUDIO